Schilderwerk

Als lid van kwaliteitsorganisatie betere schilder zijn wij een officieel erkend schildersbedrijf. Dit houdt onder meer in dat wij werken volgens gedeponeerde leveringsvoorwaarde en u hierdoor een uitstekende service en garantie bieden. Een erkend schildersbedrijf wordt men niet zomaar, hiervoor moet men immers aan diversen toetsingseisen voldoen. Ook volgens de consumentenbond, "kiest u voor zekerheid, kies dan een erkend schildersbedrijf

Een perfect uiterlijk, lage onderhoudskosten en een duurzaam verfsysteem, dat is waar we onze diensten op inzetten. Vandaar dat we voor onze projecten op dit gebied altijd een uitgebreid voortraject doorlopen waarin we de wensen van de klant, de karakteristieken en omstandigheden van de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart brengen. Vakkundig schilderwerk staat en valt met voldoende aandacht en expertise voor de ondergrond.

Door het opstellen van een technisch advies kunnen we vervolgens heel precies bepalen welke producten en technieken er nodig zijn voor het maximale eindresultaat. Of het nu gaat om een strak geschilderd kozijn of een complexe, egaal gespoten constructie we kunnen op die manier ons werk, de kwaliteit en uitstraling geven die we willen: hoogwaardig en van een ambachtelijk niveau.

Bij het opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden wordt AGS Schilders bijgestaan door verschillende gerenommeerde leveranciers die de technische adviezen afgeven.

Houtrot

Achterstallig onderhoud  Kost alleen maar geld! Om de duurzaamheid van het verfsysteem te kunnen waarborgen is het van essentieel belang dat het houtwerk intact is en zonder houtaantastingen. Het uitvoeren van preventieve maatregelen zoals het juist behandelen van open verbindingen, het corrigeren van de omtrekspeling van de draaiende onderdelen, glaslatvervanging en kantafrondingen zijn van groot belang voor de kwaliteit van het verfsysteem en behoud van de houten onderdelen.

Niets voor niets worden er tegenwoordig bij alle nieuwbouw projecten gebruik gemaakt van neuslatten. Ons advies is om de verouderde liggende glaslatten te vervangen door neuslatten om zo de onderhoudsintervallen te vergroten en de kosten te verlagen, hierdoor wordt de kans op houtrot drastisch verlaagd.

Bij constatering van houtrot kunnen onze specialisten dit, in veel gevallen, herstellen door reparaties en/of een deelvervanging. met een 100% inventarisatie rapport weet u precies hoeveel houtrot er aanwezig is en wat de herstelkosten zijn, hierdoor komt u niet voor verassingen te staan. Wanneer er te lang wordt gewacht met het benodigd onderhoud van het houtwerk is het vervangen van de houten onderdelen niet te voorkomen.

Wandafwerking

Traditioneel behang Is te leveren in oneindig veel soorten, kleuren en patronen, voor elk interieur en ruimte een passend behang voor een unieke sfeer.

GLASVEZEL En scan behang bezit een scheur overbruggend vermogen en is om die reden uitermate geschikt om op gehavende of onregelmatige wanden aan te brengen. Bovendien is het stoot- en krasvast en afgewerkt met de juiste materialen zeer goed reinigbaar. Ook een magneetvezel behang en vezelbehang met eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Het afwerken van het vezel- en magneetbehang kan bestaan uit een muurverf, een whiteboard verf of met schoolbordenverf, voor verassende en speelse functionaliteiten.  Informeer naar de mogelijkheden .

GLAD & STRAK Sauswerk is het aanbrengen van een muurverf op het plafond of de wanden. Hierbij speelt de kwaliteit van het materiaal en de keuze voor kleur een cruciale rol. Met kleur kun je de ruimte warmer, ruimer maar ook doelgerichter maken. Denk hierbij aan een lichte kleur voor een ruimtelijk gevoel of juist primaire kleuren voor de fun factor, bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het vakkundig aanbrengen van de muurverf wordt handmatig uitgevoerd met een roller of kan machinaal gespoten worden. In elke kleur en elke glansgraad.

Plafond? U kent ze vast wel, die plafonds vol met strepen, vlekken en aanzetten. Ook hier geldt, voor een egaal en strak eindresultaat is de keuze voor het juiste materiaal in combinatie met de vaktechnische beheersing van de schilder cruciaal.

Ook voor het behandelen van buitengevels gebruiken we gespecialiseerde producten voor een duurzaam resultaat. Ispo gevels, stucwerk en steenachtige ondergronden, hiervoor zijn verschillende afwerking mogelijkheden voor om de gewenste uitstraling te verkrijgen.

Kleuradvies

De juiste verfkleur vinden, is niet altijd even gemakkelijk. Een kleuradvies persoonlijk op jouw maat helpt je om je project met succes te realiseren.

AGS Schilders geeft je kleuradvies aan huis: ze luisteren naar je wensen, stellen de juiste vragen en bekijken je interieur met andere ogen.

Ze spelen met kleuren, plannen je project van prille voorbereiding tot perfecte afwerking en helpen je de juiste verfkleur kiezen.