Image

Traditioneel behang is te leveren in oneindig veel soorten, kleuren en patronen

Voor elk interieur en ruimte een passend behang voor een unieke sfeer.

GLASVEZEL En scan behang bezit een scheur overbruggend vermogen en is om die reden uitermate geschikt om op gehavende of onregelmatige wanden aan te brengen. Bovendien is het stoot- en krasvast en afgewerkt met de juiste materialen zeer goed reinigbaar. Ook een magneetvezel behang en vezelbehang met eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Het afwerken van het vezel- en magneetbehang kan bestaan uit een muurverf, een whiteboard verf of met schoolbordenverf, voor verassende en speelse functionaliteiten.  Informeer naar de mogelijkheden .

GLAD & STRAK Sauswerk is het aanbrengen van een muurverf op het plafond of de wanden. Hierbij speelt de kwaliteit van het materiaal en de keuze voor kleur een cruciale rol. Met kleur kun je de ruimte warmer, ruimer maar ook doelgerichter maken. Denk hierbij aan een lichte kleur voor een ruimtelijk gevoel of juist primaire kleuren voor de fun factor, bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het vakkundig aanbrengen van de muurverf wordt handmatig uitgevoerd met een roller of kan machinaal gespoten worden. In elke kleur en elke glansgraad.

Plafond? U kent ze vast wel, die plafonds vol met strepen, vlekken en aanzetten. Ook hier geldt, voor een egaal en strak eindresultaat is de keuze voor het juiste materiaal in combinatie met de vaktechnische beheersing van de schilder cruciaal.

Ook voor het behandelen van buitengevels gebruiken we gespecialiseerde producten voor een duurzaam resultaat. Ispo gevels, stucwerk en steenachtige ondergronden, hiervoor zijn verschillende afwerking mogelijkheden voor om de gewenste uitstraling te verkrijgen.